Juridische disclaimer

Door gebruik te maken van de website en diensten van “visitingholland.com” geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden accepteert en zich eraan zult houden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website of diensten gebruikt.

Acceptatie van voorwaarden: Door onze website of diensten te openen of te gebruiken, gaat u akkoord met de wettelijke gebondenheid aan deze gebruiksvoorwaarden. Als u het niet eens bent met een deel van deze voorwaarden, kunt u mogelijk geen toegang krijgen tot onze diensten.

Privacybeleid: Uw gebruik van onze website en diensten valt ook onder ons privacybeleid. Bekijk het privacybeleid om te begrijpen hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen.

Wijziging van voorwaarden: “visitingholland.com” behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen. We zullen de meest recente versie van de voorwaarden op onze website publiceren. Door na eventuele wijzigingen van de voorwaarden onze diensten te blijven gebruiken, geeft u aan dat u die wijzigingen accepteert.

Boeking en betaling: Wanneer u een boeking maakt via onze website, stemt u ermee in om nauwkeurige en volledige informatie te verstrekken. Boekingsbetalingen worden veilig verwerkt door onze betalingspartners. U stemt ermee in om alle kosten die verband houden met uw boeking te betalen.

Annulering en restitutie: Annuleringsvoorwaarden verschillen afhankelijk van de reis en diensten. Raadpleeg het annuleringsbeleid dat tijdens het boekingsproces wordt verstrekt. Restituties zijn onderworpen aan de voorwaarden die zijn gespecificeerd in het annuleringsbeleid.

Gebruikersgedrag: U stemt ermee in om onze website of diensten niet te gebruiken voor onwettige of verboden doeleinden. U mag de werking van onze website niet verstoren of deelnemen aan activiteiten die schade kunnen toebrengen aan onze diensten.

Aansprakelijkheidsdisclaimer: “visitingholland.com” biedt diensten aan op basis van “zoals het is” en “zoals beschikbaar”. We garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de informatie op onze website. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verliezen die u lijdt als gevolg van het gebruik van onze diensten.

Vrijwaring: U stemt ermee in om “visitingholland.com” en haar gelieerde ondernemingen, beheerders, medewerkers en agenten te vrijwaren en hen te vrijwaren van alle claims, verliezen, schade, aansprakelijkheden, kosten of uitgaven (inclusief advocatenkosten) die voortvloeien uit of verband houden met uw gebruik van onze website of diensten.

Contactinformatie: Als u vragen of opmerkingen heeft over deze gebruiksvoorwaarden, neem dan contact met ons op.

Back to top button