Bestemming

Ouwehands Dierenpark NL

Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en ervaar de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Leer hier meer over de unieke reuzenpanda en de andere Aziatische diersoorten als de koeskoes, kleine panda, muntjak en het bijzondere spookdiertje. Pandasia, stap in de wereld van de reuzenpanda! Ouwehands Dierenpark… Vol dierbare ontmoetingen Bewonder de unieke reuzenpanda’s in Pandasia, sta ook neus aan neus met de ijsberen en bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Zoo Ovihansin ensisijaisena tavoitteena on suojella harvinaisia ja uhanalaisia eläinlajeja osallistumalla kansainväliseen kasvatusohjelmaan. He varmistavat tehokkaan lisääntymisen ja siirtävät jälkeläiset muihin arvostettuihin eläintarhoihin. Nämä toimenpiteet mahdollistavat maailmanlaajuisille vierailijoille eläinten monimuotoisuuden tutkimisen ilman tarvetta pyydystää niitä villissä luonnossa.

Zoo Ovihansilla on asiantuntemusta kasvatustoiminnassa, erityisesti projektit, kuten jääkarhujen osalta, saavuttavat menestystä. Tavoitteena on myös kehittyä johtavana organisaationa, innostaen ihmiset ihailemaan luontoa ja edistämään pohdintaa ja toimintaa ihmisen ja luonnon suhteessa.

Reistips:

1.Voor degenen die niet bekend zijn met het park: Als je de (hoofd)route volgt, wilt dit niet zeggen, dat je langs alle dieren komt! Zorg ervoor dat je een plattegrond meeneemt ( evt. gratis verkrijgbaar bij de ticket-controle ) en bekijk wat je wel en niet hebt gehad, zodat je nog hier langs kunt.

2.Wat deze mensen zich ook moeten realiseren: Omdat ze bezig zijn een nieuw verblijf te maken ( voor koala’s die binnenkort komen ), kloppen ook niet alle wegwijzers meer. Omdat je hier wordt tegengehouden door de werkzaamheden aan dit nieuwe verblijf. Ook dan is de plattegrond wel erg handig!

3.Voor degenen die tijdens hun bezoek wat willen bestellen ( eten / drinken / ijs ): het is handiger, indien mogelijk, om dit te halen bij de kleine kioskjes die her en der zijn opgesteld. Je hebt het hier veel sneller, maar de kwaliteit en de prijzen zijn gelijk.

Related Articles

Back to top button