Bestemming

Wandelen in het land van de tulpen, genieten van het fietskoninkrijk – Ontdek de schoonheid en uniciteit van Nederland (twee)

In de vorige post hebben we 5 redenen besproken waarom je Nederland moet bezoeken. Laten we in deze post verder gaan!

6.Waterreizen

De grachtensteden in Nederland zijn als een dicht netwerk van waterwegen die stadsbezienswaardigheden met elkaar verbinden. Geniet van een tocht met een amfibiebus, spido-boot, of probeer kajakken voor een ontspannen ervaring op het water, waar stad en landelijke schoonheid samenkomen. De grachtengordel in Amsterdam aan de Singel is een van de meest beroemde culturele erfgoederen in Nederland.

7.Winkelparadijs

Nederland herbergt het grootste outletcentrum van Europa, het beroemde warenhuis De Bijenkorf en talloze luxe winkelstraten en kortingswinkels. Winkelen in Nederland biedt ook een gunstiger belastingteruggavebeleid in vergelijking met andere landen. Modefanaten plannen jaarlijks tijdens de twee kortingsseizoenen een winkeltrip naar Nederland, een beloning voor henzelf.

8.Diamantenstad

Al in de 16e eeuw werd de diamanthandel in Nederland geïntroduceerd, en meer dan 400 jaar lang is Amsterdam wereldwijd een belangrijk centrum voor diamanten geweest. De unieke diamantsnijkunst van Amsterdam heeft ‘Amsterdam Cut’ tot een synoniem gemaakt voor perfecte snijtechniek en hoogwaardige diamanten.

9.Designhoofdstad

Nederland leidt wereldwijd op het gebied van design. Of het nu gaat om industrieel ontwerp, architectuur of interieurdesign, het zit boordevol innovatie. De Dutch Design Week, gehouden in Eindhoven in oktober van elk jaar, trekt de meest elite professionals op het gebied van design van over de hele wereld aan en staat bekend om zijn vooruitstrevendheid, innovatie en experimenten.

10.Terug naar het platteland

Het dorp Giethoorn, met zijn kruisende waterwegen, is een idyllische plek waar mensen van dromen. De landelijke levensstijl daar zorgt ervoor dat mensen de drukte van het snelle leven vergeten. Peddel op het water of fiets door de velden, adem de aangename en frisse lucht in, en de rust en comfort van de natuur zullen helpen om lichaam en geest te vernieuwen, als een volledige wederopstanding.

De redenen om verliefd te worden op Nederland zijn natuurlijk niet beperkt tot deze tien, vergeet niet dat je tijdens je reis ook ‘s werelds langste mannen en knappe vrouwen kunt tegenkomen, de Oranje-legioen fans die gepassioneerd zijn over voetbal, schattige Miffy-konijntjes en historische klassieke kastelen.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button