Accommodatie

Driehoekige kubus

Amsterdam Rai is gelegen in het opkomende Zuidas zakendistrict van Amsterdam. Het is ontworpen door het wereldberoemde architectenbureau OMA en heeft een gevel van aluminium met glazen panelen, waardoor het gebouw een prachtig en uniek ontwerp heeft. Het hotel ligt op slechts 450 meter afstand van het Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre, naast het RAI metrostation. Het duurt 15 minuten om naar het stadscentrum te reizen, 20 minuten naar de Keukenhof en 20 minuten naar de luchthaven Schiphol. Naast het hotel bevindt zich ook een bushalte voor de bus naar Keukenhof. Het hotel is dus zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Dit 91 meter hoge gebouw heeft 650 kamers en biedt ook restaurants, bars, een televisiestudio, werk- en recreatieruimtes. Het hotelgebouw is zeer modern en de faciliteiten binnen overtreffen de verwachtingen. De lobby van het hotel is verdeeld over twee verdiepingen, waarbij de eerste verdieping winkelruimtes heeft en de andere verdieping een lounge en bar heeft. Het hotel biedt roomservice, conciërgediensten en bagageopslag. Elke kamer heeft een uniek thema en is voorzien van een bureau, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. De basisvoorzieningen zijn goed uitgerust en er is zelfs een USB-aansluiting beschikbaar! Het hotel biedt ook enkele lokale Nederlandse snoepjes en chocolaatjes als welkomstgeschenk.

Niet alleen dat, elke kamer heeft ook vloer tot plafond ramen, zodat je binnen kunt genieten van het prachtige uitzicht op Amsterdam. Je kunt ook op het balkon zitten en rustig van je ontbijt genieten, om je dag goed te beginnen. Natuurlijk is de geluidsisolatie van de kamers ook uitstekend! Het hotel biedt ook fietsverhuur, dus als je genoeg tijd hebt, kun je Amsterdam verkennen als een lokale bewoner op de fiets. Dit is de perfecte plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressie samenkomen.

Related Articles

Back to top button