Levensstijl

Het podium van de liefde achterna

Rick nam deel aan een toneelstuk tijdens zijn tweede studiejaar. Tijdens de repetities werd zijn aandacht getrokken door een mooie en lieve meid genaamd Lyly. Naarmate ze vaak samen repeteerden, werd het proces plezierig en ontwikkelden ze een vriendschap. Uiteindelijk wonnen ze met hun toneelstuk de eerste plaats, maar dat betekende ook dat ze uit elkaar moesten gaan. Rick wilde geen contact verliezen met Lyly en vond een manier om lid te worden van de club waar zij in zat, in de hoop haar eens per week te zien. Echter, Rick wist niet goed hoe hij met meiden moest omgaan en hun relatie kwam niet echt van de grond.

Zes maanden gingen voorbij en er was geen vooruitgang tussen hen. Op een dag merkte Rick op dat Lyly aan het dansen was met de kunstgroep van de school en vaak omging met vrienden van de groep, waaronder enkele knappe jongens. Rick merkte ook op dat er een jongen commentaar gaf onder Lyly’s berichten op sociale media, wat hem deed beseffen dat hij snel actie moest ondernemen.

In de daaropvolgende periode begonnen ze samen een radioprogramma op de campus te presenteren, waarbij ze zich voorbereidden en met gasten praatten. Rick ging naar Lyly’s optredens en maakte foto’s voor haar, waar ze van genoot. Op Lyly’s verjaardag gaf Rick haar een artistiek fotoalbum en enkele foto’s van haar, die ze blij accepteerde. Echter, Lyly toonde niet veel bezorgdheid voor Rick en leek een beetje afstandelijk. Als Rick geen contact initieerde, zou Lyly ook geen contact met hem opnemen. Hun gesprekken draaiden voornamelijk om werk, met weinig anders. Een paar maanden geleden kon Rick het niet laten om zijn gevoelens aan Lyly te bekennen, maar nu leek het een onverstandige zet.

Rick vertelde Lyly dat hij al meer dan een jaar gevoelens voor haar had en vroeg of hij haar mocht proberen te veroveren. Lyly antwoordde dat niemand ooit eerder zijn gevoelens aan haar had bekend en dat ze niet zeker wist of haar persoonlijkheid wel aantrekkelijk was. Rick glimlachte en zei: “Hoe is het mogelijk dat niemand jou leuk vindt?” Naarmate Rick Lyly beter leerde kennen, merkte hij dat hij haar steeds leuker begon te vinden. Echter, Lyly vertelde Rick dat ze hem alleen als een goede vriend zag. Rick voelde zich enigszins teleurgesteld, maar toen voegde Lyly eraan toe dat ze het gevoel had dat ze Rick nog niet goed genoeg kende en meer tijd met hem wilde doorbrengen om hem beter te leren kennen. Ze zei dat hun toekomst samen afhankelijk zou zijn van de acties van Rick. Als ze zich compatibel voelden, konden ze samen zijn.

Rick beloofde zijn beste zelf te laten zien in de komende tijd en misschien dezelfde vraag volgende maand opnieuw te stellen. Rick besloot door te zeggen dat dit zijn eerste bekentenis was en de eerste keer dat hij echt gevoelens had voor iemand. Hij hoopte dat Lyly hem een kans zou geven.

Related Articles

Back to top button